main logo

Pocket Invitation

I 10 migliori prodotti di ottobre 2024
Ultimo aggiornamento: 9 ottobre 2024
WYAN
WYAN
WYAN Buste con finestra,Busta Kraft,Busta classica,Busta business,Per fascicoli e documenti,per Compleanno Cartoline Lettere Partecipazioni Inviti Matrimonio (15 * 11cm)
Spedizione gratuita
star

96

QUALITÀ SUPERIORE

VEDI SU AMAZON
Amazon.it
#2

  • De producten omvatten: Totaal 15 Kraft Vensterenveloppen met transparante laminering aan de buitenkant van de enveloppen voor bescherming en inspectie van de inhoud, de interne afmetingen van de enveloppen zijn 15*11cm.(Questa busta non è incollata e non può essere autosigillata; non è incluso alcun biglietto).
  • Klassiek ontwerp: Transparant vensterontwerp op de omslag, kraftpapiermateriaal zorgt ervoor dat de papieren envelop niet gemakkelijk breekt of vervormt, je kunt je kaarten en brieven beter bekijken en beschermen.
  • Gemakkelijk te gebruiken: Vensterenvelop met klep, geen plakband nodig, openen en gebruiken, gemakkelijk te bereiken. Dankzij de transparante klep kun je de inhoud van de envelop gemakkelijk bekijken.
  • Veelzijdig gebruik: Deze kraft enveloppen kunnen niet alleen dagelijks worden gebruikt om veel kleine items te organiseren en je documenten te beschermen, maar kunnen ook worden gebruikt als cadeaukaarthouders, bedankkaartjes, uitnodigingen, visitekaartjes, wenskaarten, enz. of op boeketten worden gelegd om je zegeningen uit te drukken.
  • Kwaliteitsgarantie: Als er een probleem is met onze koopwaar of als het item is beschadigd tijdens het transport, neem dan gerust contact met ons op en wij ondersteunen om onze klanten te voorzien van volledige terugbetaling of vervanging service.
  • 10,59 € SU AMAZON